CASA MICHELL
english  dansk

Ønsker De at sælge Deres bolig

Casa Michell
- Deres danske ejendomsmægler på Costa del Sol i Spanien
CASA MICHELL søger hele tiden gode boliger til salg til vores stadig voksende kundekreds her på Costa del Sol og i Danmark.

Hvis De overvejer at sælge Deres bolig, hvad enten det er en lejlighed, rækkehus eller villa i områderne; Benalmadena Costa, Mijas Costa, Fuengirola og Marbella så hører vi meget gerne fra Dem.

Vi foretager en realistisk og objektiv vurdering af boligen, som naturligvis er gratis, og i samarbejde bliver vi enige om de nærmere detaljer vedrørende salget af deres bolig.

Vi tilbyder nu 360 graders optagelser af Deres bolig

Udover at vi laver en fyldig boligbeskrivelse og almindeligt digitalt fotomateriale, så tilbyder vi også en ny og unik service i form af 360 graders foto-optagelser af Deres bolig ude såvel som inde.
Dette giver en helt optimal og unik præsentation af Deres bolig på Internettet, og disse foto-optagelser er naturligvis omkostningsfrie for Dem.

Langt de fleste boligkøbere søger på Internettet efter drømmeboligen, og her har kunden mulighed for at vurdere boligen optimalt. Derved sikrer vi os at det kun er helt specifikke kunder som ønsker at besigtige Deres bolig.

Ring +34 646 11 12 25 eller kontakt os her for en uforpligtende vurdering
af Deres bolig.