Klik for at se flere billeder
<< TILBAGE | FORSIDEFLERE BILLEDER

Ref: 540

Stor duplex penthouse med 700 meter til stranden i Fuengirola

485.000 €


Soveværelser: 4 Badeværelser: 3,5 Bolig: 164 m2Terrasse: 70 m2
Super godt beliggende - lige i hjertet af Los Pacos, med et godt udvalg af indkøbsmuligheder, restauranter, caféer, skole, apotek m.m. lige ved hoveddøren!!

En dejlig kvalitetsbolig i 2 plan med en fantastisk 70 m2 stue med sydvendte vinduer og direkte forbindelse til det åbne DANESPAN køkken med SIEMENS hårde hvidevarer og stor break-fast bar. I dette plan forefindes også et rummeligt sydvendt soveværelse med tilhørende en-suite badeværelse.
Derudover er der et separat gæstetoilet.

En stor trappe fører til førstesalen som indeholder 3 soveværelser, alle med klædeskabe og 2 badeværelser.

Der er ialt ca 70 m2 terrasser, som hovedsagligt er sydvestvendt og tilbydende et fint kig over byen til bjergene i baggrunden.

Lejligheden har cremefarvede marmorgulve overalt, der er air conditioning kold & varm installeret, SAT TV og telefonlinie.

Bygningen er fra 2002, særdeles velholdt, med hyggelige solterrasser og en dejlig sydvendt swimming pool. Der er privat parkering og depotrum i aflåst kælder med elevator til boligen.

En rigtig attraktiv stor penthouse lejlighed som er perfekt til beboelse hele året og indenfor 5 minutters gang til stranden.
Telefon - Internet - Sat. TV - Elevator - A/C varm & kold - Dob. glas vinduer - Security - Sikkerhedsdør - Pengeskab - Garderobe - Marmorgulv
Udsigt: 
Bjergudsigt, Urbanisation
Retning: 
Syd, Øst, Vest
Parkering: 
Privat parkering
Have: 
 
Pool: 
Fælles
Beliggenhed: 
Byområde
Lufthavn:
20 km
Golf:
6 km
Strand:
0,7 km
Indkøb:
0 km
Restauranter:
0 km
Centrum:
1 km