Klik for at se flere billeder
<< TILBAGE | FORSIDEFLERE BILLEDER

Ref: 527

Skøn penthouse ved Guadalmina Golf i Marbella

698.000 €


Soveværelser: 2 Badeværelser: 2,5 Bolig: 168 m2Terrasse: 44 m2
En helt ekstrem dejlig og tip top istandsat penthouse tilbydende en flot sø- og golfudsigt i Guadalmina Alta i Marbella.

Penthouse lejligheden er gennem de sidste par år blevet nænsomt renoveret fra top til tå, og fremstår idag med bl.a. nye gulve overalt, air conditioning kold & varm installeret, 2 store badeværelser med gulvvarme og brusekabine & badekar, og hvor alt interiør er fra Philippe Starck/Hans Grohe. Desuden et ekstra gæstetoilet i samme design.

Dejligt stort køkken med granitbordplade, masser af arbejdsplads og tilhørende lille spiseafdeling, AEG hårdehvidevarer og amerikansk køleskab.

2 store sydvestvendte soveværelser med skabe og en lys rummelig stue med udgang til den nybyggede vinterstue som før var en del af den store solrige sydvestvendte terrasse. Vinterstuen har bl.a. ovenlys integravinduer fra Velux, automatiske baldakiner og store vinduer med direkte kig til golfbanen.
På den åbne del af terrassen er der installeret en jacuzzi.

Alle former for el-kabler og vandrør er blevet skiftet i forbindelse med renoveringen og der er desuden installeret rensefilter til drikkevand.

Privat garage m. automatiks port til 2 biler samt god depotplads.

Penthouse lejligheden er beliggende tæt på et stort udvalg af gode golfbaner, internationale restauranter samt masser af indkøbsmuligheder og bare 2 minutters kørsel til perfekt badestrand.

En bolig i særklasse beliggende i rolige lukrative omgivelser.
Telefon - Internet - Sat. TV - A/C varm & kold - Gulvvarme i bad - Dob. glas vinduer - Security - Sikkerhedsdør - Pengeskab - Garderobe - Marmorgulv - Jacuzzi
Udsigt: 
Golf
Retning: 
Syd, Vest
Parkering: 
Privat garage
Have: 
 
Pool: 
 
Beliggenhed: 
Golf
Lufthavn:
70 km
Golf:
0 km
Strand:
2,5 km
Indkøb:
1 km
Restauranter:
1 km
Centrum:
2,5 km