Klik for at se flere billeder
<< TILBAGE | FORSIDEFLERE BILLEDER

Ref: 517

Skøn penthouse i Nueva Andalucia, Marbella

1.200.000 €


Soveværelser: 3 Badeværelser: 3 Bolig: 200 m2Terrasse: 190 m2
Formidabel god penthouse med 190 m2 terrasse tilbydende unik hav, bjerg og golfudsigt!!

Beliggende i mondæne omgivelser i Marbella med gåafstand til nærmeste restaurant og golfklub, og der er desuden adskillige golfbaner indenfor 5-10 minutters kørsel og bare 3 km til lystbådehavnen Puerto Banus hvor man finder et stort udvalg af butikker og restauranter.

Penthouselejligheden er beliggende i ét af de mest eftertragtede komplekser i området med bl.a. en høj grad af sikkerhed og komfort, smukke tropiske fælles haver med swimming pools og tilhørende til lejligheden er der 2 parkeringspladser og 2 depotrum.

Nyd en absolut fantastisk uspoleret udsigt til Middelhavet og bjergene fra de 190 m2 sydvendte terrasser og som også har en mindre swimming pool placeret på tagterrassen.

Flot indgangsparti med søjler ledende ind til den kæmpemæssige stue med skydevinduer fra gulv til loft, 3 sydvendte store soveværelser alle med en-suite badeværelser og der er udgang til terrasse fra både stuen og soveværelserne. Der er gulvvarme i hele boligen samt air conditioning kold & varm integreret og et nydeligt fuldt møbleret køkken med SIEMENS hårde hvidevarer.
Der er marmorgulve overalt.

En meget privat penthouse med sublim udsigt!
Elevator - A/C varm & kold - Gulvvarme - Gulvvarme i bad - Dob. glas vinduer - Security - Sikkerhedsdør - Pengeskab - Garderobe - Marmorgulv
Udsigt: 
Havudsigt, Bjergudsigt, Golf
Retning: 
Syd
Parkering: 
Privat parkering
Have: 
Fælles
Pool: 
Fælles
Beliggenhed: 
Golf, Urbanisation
Lufthavn:
65 km
Golf:
0 km
Strand:
3,5 km
Indkøb:
2 km
Restauranter:
0,4 km
Centrum:
3,5 km