Klik for at se flere billeder
<< TILBAGE | FORSIDEFLERE BILLEDER

Ref: 515

Pragtfuld villa med havudsigt i Capellanía, Benalmádena

1.125.000 €


Soveværelser: 3 Badeværelser: 2,5 Grund: 1367 m2Bolig: 300 m2Terrasse: 110 m2
Smuk og meget velholdt villa fra 1993 beliggende i rolige og private omgivelser i det eftertragtede villakvarter Capellanía tæt ved Benalmádena Pueblo og med en flot udsigt til Middelhavet og Fuengirola bugten.

Den 1367 m2 store sydvestvendte grund er beplantet med palmer og citrustræer, masser af smukke blomster og derudover er der en dejlig have med swimming pool.
Flot, præsentabel indkørsel med automatisk gitterport op til hovedindgangen med masser af parkeringspladser, desuden 2 lukkede garager og en carport.

Nedre plan i villaen har et gæstetoilet, et bryggers/grovkøkken med vask og vaskemaskine+tørretumbler og egen udgang, en stor præsentabel hall, et kontor og tre sammenhængende stuer med niveauforskudte gulve, en stor flot pejs og et stort spisekøkken med hårde hvidevarer.
De 3 soveværelser og 2 badeværelser er beliggende på første salen, hvoraf hovedsoveværelset har et seperat påklædningsværelse. Der er udgang til solrige terrasser fra soveværelserne.

Villaen er bygget med hulmursisolering og har gulvvarme overalt, der er kun anvendt de bedste byggematerialer og huset har marmorgulve overalt og er bl.a. monteret med danske vinduer og skyde/hæve døre med termoglas.
Der er ligeledes solvarme-anlæg, SAT TV, sikkerhedshoveddør, alarm m.m.

Huset har store overdækkede terrasser og en del er indrettet som patio med spiseafdeling m/udekøkken + vask og indbygget grill.

Villaen har desuden 163 m2 uudnyttet kælder, som kan konverteres ind til ekstra bolig.

En meget smuk og præsentabel villa som ydermere har gåafstand til restauranter og indkøb.
Telefon - Internet - Sat. TV - A/C varm & kold - Pejs - Gulvvarme - Gulvvarme i bad - Dob. glas vinduer - Solvarme - Alarm - Sikkerhedsdør - Pengeskab - Garderobe - Marmorgulv - BBQ
Udsigt: 
Havudsigt, Urbanisation
Retning: 
Syd
Parkering: 
Privat garage
Have: 
Privat
Pool: 
Privat
Beliggenhed: 
Urbanisation
Lufthavn:
20 km
Golf:
4 km
Strand:
3 km
Indkøb:
0,5 km
Restauranter:
0,5 km
Centrum:
2,5 km