Klik for at se flere billeder
<< TILBAGE | FORSIDEFLERE BILLEDER

Ref: 508

Pragtejendom med storslået udsigt i Mijas Costa

1.295.000 €


Soveværelser: 4 Badeværelser: 3,5 Grund: 2040 m2Bolig: 315 m2Terrasse: 200 m2
En helt fantastisk ejendom bygget i andalusisk stil med en unik og storslået udsigt til golf og bjerge!!

Villaen som er 20 år gammel, er beliggende i Mijas Costa tæt ved Fuengirola på en 2040 m2 stor grund. Meget smukt og harmonisk omslutter grunden villaen med fantastiske blomsterbede, gode græsarealer, masser af terrasser og en flot lang majstætisk indkørsel som fører op til en dobbeltgarage. Der er en meget flot stenmur hele vejen rundt og en stor overdækket patio med tilhørende bar i den nedre del af haven sammen med swimming poolen hvorfra der også nydes den smukke og frie udsigt.

Ejendommen er bygget i gode gedigne materialer med sans for detaljerne, bl.a. en meget smuk håndskåret hoveddør og der er indenfor de sidste par år installeret nyt køkken med hårdehvidevarer samt nyt hovedbadeværelse. Alle soveværelser er store og lyse med bl.a. teaktræsvinduer og maghoniklædeskabe og alle badeværelser har gulvvarme. Pragtfuld stue i splitniveau med spiseafd, pejs og udgang til terrasser og have. Stor jacuzzi er installeret i tårnafdelingen med rundtrappe førende op til en mindre fitnessafd. Der er ligeledes vinkælder og masser af depotplads.
En unik ejendom som bør ses!!
Telefon - Internet - Sat. TV - A/C varm & kold - Pejs - Gulvvarme i bad - Solvarme - Alarm - Security - Pengeskab - Garderobe - Marmorgulv - Jacuzzi
Udsigt: 
Bjergudsigt, Golf, Urbanisation, Have, Pool
Retning: 
Syd
Parkering: 
Privat garage
Have: 
Privat
Pool: 
Privat
Beliggenhed: 
Urbanisation
Lufthavn:
25 km
Golf:
4 km
Strand:
3 km
Indkøb:
0,8 km
Restauranter:
0,5 km
Centrum:
3 km