Klik for at se flere billeder
<< TILBAGE | FORSIDEFLERE BILLEDER

Ref: 499

Dejlig lejlighed med privat have i Benalmádena

280.000 €


Soveværelser: 3 Badeværelser: 2 Bolig: 110 m2Terrasse: 30 m2
En skøn lejlighed med egen privat have og den flotteste udsigt nedover kysten til Fuengirola og Middelhavet. Beliggende med kun 2 min gang til stort supermarked, restauranter og caféer og ligeledes tæt på Benalmádena pueblo, som emmer af spansk idyl og atmosphære, med små brostensbeslagte gader, hyggelige torve og gode spisesteder.
Lejligheden, som er relativ ny, har rummelige soveværelser m. skabe, 2 gode store badeværelser, lækkert element køkken med hårde hvidevarer og en dejlig lys stue. Udgang til den sydvestvendte terrasse og den private have fra stuen. Privat parkering og dejlig fælles have med swimming pool.
Lejligheden er beliggende i et stort resort med 24-timers security som bl.a. kan tilbyde en Country & Spa Club med indendørs swimming pool, fitness, sauna, frisør, wellness center, gourmet restaurant, tennisbaner, paddle tennis, udendørs swimming pool med store arealer til solbadning, snack bar, indkøbscenter og meget mere. Dette er en absolut stor mulighed for at foretage en god boliginvestering i et stadigt mere populært område på Costa del Sol.
Telefon - Sat. TV - A/C varm & kold - Dob. glas vinduer - Security - Sikkerhedsdør - Garderobe
Udsigt: 
Havudsigt, Urbanisation, Have
Retning: 
Syd, Vest
Parkering: 
Privat parkering
Have: 
Privat, Fælles
Pool: 
Fælles
Beliggenhed: 
Urbanisation
Lufthavn:
17 km
Golf:
4 km
Strand:
3 km
Indkøb:
0,3 km
Restauranter:
0,3 km
Centrum:
2 km