Klik for at se flere billeder
<< TILBAGE | FORSIDEFLERE BILLEDER | 360o

Ref: 436

Pragtfuld 1-plans villa med panoramaudsigt i Mijas

1.350.000 €


Soveværelser: 5 Badeværelser: 4 Grund: 16000 m2Bolig: 280 m2Terrasse: 270 m2
Eminent præsenteret 1-plans liebhaver villa med tilhørende gæstehus og hestestald beliggende tæt ved Mijas pueblo på en 16.000 m2 stor grund, som strækker sig over hele bjergsiden. Den 5 år gamle ejendom er bygget i de bedste materialer og er beliggende i 100% private omgivelser og har en slående og uspoleret panoramaudsigt til Middelhavet, bjergene og Mijas pueblo fra såvel ude som inde. Fantastisk dejligt swimming pool område med store solterrasser, jacuzzi og parkering til adskillige biler. Lækkert dansk åbent kvalitetskøkken med granitbordplade og tilhørende spiseafdeling og en dejlig stor lys stue med panorama-vinduer. Der er lagt smukt klinkegulv i boligen med gulvvarme overalt. Alle vinduer er panserglas, airconditioning kold & varm integreret i alle større rum, alarm, SAT TV, telefonstik, internet-forbindelse m.m.
Hovedbygningen har 3 store soveværelser med 2 badeværelser en-suite + 1 ekstra badeværelse. Derudover er der en separat gæstebolig på 50 m2 som har yderligere 2 soverum, 1 bad, et lille køkken og en stue.
Der er ca. 10 minutters kørsel til Fuengirola centrum og 5 minutter til Mijas Pueblo.
En fantastisk ejendom som bør ses!!!
Telefon - Internet - Sat. TV - A/C varm & kold - Gulvvarme - Termoruder - Alarm - Security - Sikkerhedsdør - Garderobe - Jacuzzi
Udsigt: 
Havudsigt, Bjergudsigt
Retning: 
Syd, Øst, Vest
Parkering: 
Privat parkering
Have: 
Privat
Pool: 
Privat
Beliggenhed: 
Urbanisation
Lufthavn:
25 km
Golf:
7 km
Strand:
7 km
Indkøb:
5 km
Restauranter:
1 km
Centrum:
4 km