Klik for at se flere billeder
<< TILBAGE | FORSIDEFLERE BILLEDER | 360o

Ref: 397

Eksklusivt rækkehus i Nueva Andalucia, Marbella

539.000 €


Soveværelser: 2 Badeværelser: 2 Bolig: 178 m2Terrasse: 65 m2
Dette yderst attraktive rækkehus er beliggende i den eftertragtede urbanisation Brisas del Sur i Nueva Andalucia. Kun få minutters kørsel til en af de bedste strande i Marbella og den berømte lystbådehavn Puerto Banus hvor der er et stort udvalg af eksklusive forretninger, gode spisesteder og et forrygende natteliv med adskillige diskoteker og barer. Brisas del Sur som er bygget i den velkendte og hyggelige pueblo-stil er et lukket område med smukke tropiske haver, en putting green og et skønt pool område med vandfald.
Boligen indeholder meget store soveværelser med masser af skabe og udgang til solrige terrasser hvorfra den nydes en smuk udsigt til Middelhavet og de grønne omgivelser. Pæne badeværelser som er en-suite med soveværelserne. Nydeligt elementkøkken med hårde hvidevarer og en stor stue som også har udgang til stor sydvestvendt terrasse. Underetagen tilbyder en garage med plads til 3 biler og et større vaskerum/depotrum.
Boligen er solgt delvist møbleret.
Ønsker De at bo i eksklusive og rolige omgivelser men stadig være i hjertet af Marbella, så er dette drømmeboligen.
Telefon - Internet - Sat. TV - A/C varm & kold - Dob. glas vinduer - Alarm - Security - Sikkerhedsdør - Pengeskab - Garderobe
Udsigt: 
Havudsigt, Urbanisation
Retning: 
Syd, Vest
Parkering: 
Privat garage
Have: 
Fælles
Pool: 
Fælles
Beliggenhed: 
Golf, Urbanisation
Lufthavn:
60 km
Golf:
2 km
Strand:
5 km
Indkøb:
3 km
Restauranter:
2 km
Centrum:
5 km