CASA MICHELL
english  dansk

Information vedrørende boligkøb

Casa Michell
- Deres danske ejendomsmægler på Costa del Sol i Spanien

Advokat

Når De påtænker at købe bolig på Costa del Sol i Spanien er advokatbistand en vigtig del af processen. Advokaten varetager alle former for juridiske dokumenter og kontrakter på boligen, og er ligeledes repræsenteret på notarkontoret når der skrives skøde på boligen. Der forefindes danske advokater her på Costa del Sol, som med glæde står til rådighed for Dem.

Boliglån

Der er mulighed for at optage boliglån i forskellige finanseringsinstitutter, det være sig danske eller udenlandske. Vi er naturligvis også behjælpelig med denne del af købsprocessen, så Deres boligkøb her på Costa del Sol i Spanien bliver nemt og hurtigt.

Købsomkostninger

Når De køber bolig på Costa del Sol i Spanien skal De påtænke ca 10-11 % i handelsomkostninger. Disse omkostninger indeholder moms/skat, udgifter til notar og registrering, og udgifter til advokatbistand.

Betalingsoversigter:

Nedenstående viser 2 eksempler på betalingsoversigter ved boligkøb.

Køb af bolig under konstruktion:

Reservation: 6.000 €
Købskontrakt (typisk 2-4 uger efter reservation): 15-30 % af boligens pris
Løbende betalinger under byggeperioden: 10-30 % af boligens pris
Betaling v/skødeskrivning (indflytning): Resterende beløb
(Betalingsoversigter v/køb af bolig under konstruktion er altid variabel, afhængig af byggeperiode og bygherrens betalingsbetingelser)

Køb af eksisterende bolig

Reservation: 3.000-6.000 €
Købskontrakt (typisk 2-4 uger efter reservation): 10% af boligens pris
Betaling v/skødeskrivning (indflytning): Resterende beløb
(De viste eksempler er eksklusiv moms, skatter, registrering, notaromkostninger og advokatomkostninger. 10-11 % skal påregnes i handelsomkostninger)